DM i Spejder – Kvalifikationer

Det er på 1. del af DM i Spejder at det hele starter. 

Der afholdes kvalifikationer rundt i hele landet. vi forventer 9-10 kvalifikationer i 2020. En kvalifikation kan forstås som en distrikts turnering, men i større skala. Her kommer mange af deltagerne længere væk fra og antallet af deltagende er typisk større end hvad man er vant til i forbindelse med en distrikts turnering. 

Alle kvalifikationer har grundlæggende samme program og man er fritstillet til at deltage på det center man har lyst til. Mange distrikter og grupper har et foretrukket center, men man behøver ikke at pleje at komme på et center for at deltage der. 

Kvalifikationernes formål er at skabe bedst mulige oplevelser for flest mulige spejdere. Uanset om i kommer for at vinde eller blot for at have en hyggelig og sjov patruljeweekend, så er vi sikre på at i får en dejlig oplevelse. Der vil blive konkurreret indenfor en lang række traditionelle og utraditionelle færdigheder og der vil derudover blive mulighed for socialt samvær på tværs mellem patruljerne. 

På alle centre vil ankomst være forventet fredag aften. Konkurrencen forventes at slutte søndag middag. Programmet vil ikke blive røbet på forhånd, men forvent en weekend med mange varierede aktiviteter, natløb, mad over bål samt masser af hygge med både dem i jeres patrulje og de øvrigt deltagende. 

Alle arrangementer vil som udgangspunkt være ens. Kig under afholdelser og find den afholdelse på det spejdercenter som passer jer bedst.

Deltagerprisen dækker aktiviteter, materialer, forplejning og overnatning. 

Tilmeldingen til 1. del åbnes cirka 1. februar 2020. Alt information som er nødvendig at have frem imod afholdelsen vil være at finde her på hjemmesiden. I modtager en bekræftelse for tilmelding, men der udsendes ikke yderligere information efterfølgende. 

Vi glæder os til at se jer på en kvalifikationerne rundt om i landet.