Q&A – Godt og blandet info

I finder her på siden svar på det meste. 

Internetforbindelse og teknik: Da løbet vil foregå via nettet skal i tilsikre jer at i har en stabil internetforbindelse. I skal desuden sikre jer at i ikke bliver begrænset af ringe teknisk udstyr. Vi anbefaler at i har adgang til et kamera/telefon med fornuftige video/billede kvaliteter samt en computer af fornuftig kvalitet. Derudover forventer vi at alle patruljer har adgang til en printer (sort/hvid er okay). Vi anbefaler ikke at i kun benytter jer af Ipads. 

Support linje under afholdelsen: Da der uden tvivl vil opstå udfordringer i løbet af afholdelsen vil vi døgnet rundt have en support linje åben. I kontakter os ved at ringe os op på Facebook Messenger eller ved at skrive til os. 

Nødvendige programmer: Der vil ikke være krav om brug af særlige programmer foruden et almindeligt tekst redigerings program. Vi forventer dog at jeres udstyr indeholder de almindelige gængse programmer såsom standard billede redigering m.m.

Facebook begivenhed: Alle deltagende patruljer skal være en del af Facebook begivenheden til arrangementet. Det er der vi informerer. I tilgår aktiviteten her: https://www.facebook.com/events/199183291820222/

Foropgave: Grundet Corona situationen, har vi vurderet at det er urealistisk for patruljerne at nå at udfører en større foropgave. Se i stedet punktet “Check-in”. 

Mærker: Da vi trækker tilmeldingsfristen så længe som overhovedet muligt, og da konceptet er nyt og vi derfor har meget svært ved at vurdere antallet af deltagere, vil der gå noget tid efter deltagelsen til at i modtager mærker med posten. Vi bestræber os på at få dem afsted så hurtigt som overhovedet muligt!

Check-in: Vi har skippet foropgaven og har i stedet 2 niveauer af check-in forud for afholdelsen. “Check-in – Early” skal ske senest ved sidste tilmelding. Derudover skal alle patruljer checke in via den endelige check-in formular, senest lørdag d. 24. april kl. 09.15. Læs mere om check-in her.

Konkurrenceperioden: Vi skyder arrangementet i gang live kl. 09.30. Arrangementet er afsluttet søndag d. 25. april kl. 12.00. Forvent hernæst at afsætte lidt tid til oprydning. 

Kåring af vinder: Da vi forventer op imod 2.000 deltagere vil pointgivningen trække ud. Vi forventer derfor også at vi ikke er klar med et resultat allerede til afslutningen søndag. Kåringen af vinderne samt de øvrige placeringer vil vi derfor præsentere live på Facebook en af de kommende dage efter afholdelsen. Mere info følger så snart vi kender til det. 

Program: Se programmet her.

Materialer: Se materialeliste. Materialerne skal benyttes i løbet af afholdelsen. Oplever i at der er materialer i ikke får brug for vil det formentligt skyldes at i ikke når til den post, hvor materialet skulle være brugt. Vi bestræber os på at flest mulige af materialerne kan findes i de fleste spejderhytter. 

Juniorpatrulje – Lederhjælp: Som juniorpatrulje må man forvente at skulle have lederhjælp til de tekniske ting. Det er dog naturligvis ikke ledere som skal løse opgaverne, hvilket vi forventer at i respektere. Måske juniorerne dog skal have en hånd til aftensmaden. 

Betaling: Når man logger ind i tilmeldingen, kan betaling ske via gruppen eller dankort – har tilmelder ikke et login, kan der kun betales med dankort. 

Pointgivning: Det vil være muligt at downloade de samlede pointoversigter efter afholdelsen

Præmier: Vi har fået sponsoreret flotte præmier til de bedst placerede patruljer. Se mere her.

Regler: De gældende regler kan I se her. Det er patruljens ansvar at gennemlæse regler, og at patruljen matcher den valgte aldersgruppe. Der VIL ske kontrol af patruljernes klassetrin, således at vi sikrer os, at deltagelse sker i den rette aldersgruppe. 

Patruljenumre: Patruljen vil modtage et patruljenummer. Patruljenummeret skal benyttes i forbindelse med alle afleveringer af besvarelser. Det vil efter sidste tilmeldingsfrist være muligt at finde en tilmeldingsoversigt. Info om adgang hertil kommer i deltagerbrevet. 

Tilmelding: Tilmelding vil foregå her fra siden samt fra Spejdernet.dk. Tilmeldingen åbner 1. Februar 2020. Se mere på tilmeldingssiden. Vi har trukken fristen helt indtil søndagen inden arrangementet. Til gengæld lukker tilmeldingen også der og eftertilmelding vil derfor ikke være muligt. Respekter derfor fristen. 

Det er muligt at downloade en tilmeldingsblanket til uddeling i grupperne. I skal foretage egne rettelser deri før i udleverer den. 

Forplejning: I materialelisten vil det fremgå hvad i skal købe til fremstilling af aftensmad lørdag aften. Øvrig forplejning sørger i selv for, og det blandet vi os derfor ikke i.