Q&A – Godt og blandet info

I finder her på siden svar på mange af de spørgsmål I måtte have. For en komplet beskrivelse henviser vi til deltagerbrevet (er tilgængeligt senest d. 1/4). 

Internetforbindelse og teknik: Da løbet vil foregå via nettet skal I tilsikre jer at I har en stabil internetforbindelse. I skal desuden sikre jer at I ikke bliver begrænset af ringe teknisk udstyr. Vi anbefaler at I har adgang til et kamera/telefon med fornuftige video/billede kvaliteter samt en computer af fornuftig kvalitet. Derudover anbefaler vi, at alle patruljer har adgang til en printer under løbet (sort/hvid er okay). Det er ikke et krav, men det vil gøre deltagelsen nemmere for jer. Vi anbefaler ikke, at I kun benytter jer af Ipads/tablets under løbet, men det kan lade sig gøre. 

Support linje under afholdelsen: Da der uden tvivl vil opstå udfordringer i løbet af afholdelsen hos nogle af jer, kan vi kontaktes direkte her fra siden ved at trykke her.

Nødvendige programmer: Der vil ikke være krav om brug af særlige programmer foruden et almindeligt tekst redigerings program. Vi forventer dog at jeres udstyr indeholder de almindelige gængse programmer såsom standard billede redigering m.m.

Live på Facebook: For at kunne kommunikere direkte til jer, f.eks. i forbindelse med opstart og afslutning, vil vi sende Live via Facebook. Det letteste er at i går ind og markerer jeres deltagelse på begivenheden, denne finder I her: https://www.facebook.com/events/199183291820222/

Det er ikke et krav at have en Facebook konto for at kunne følge med. I kan på programmet se hvornår I skal være med Online. Sørg for at følge med til tiden.

Videoen kan både tilgås fra Facebookbegivenheden og fra vores generelle DM i Spejder side, som I finder på dette link: https://www.facebook.com/DMiSpejder

Foropgave: Grundet Corona situationen, har vi vurderet at det er urealistisk for patruljerne at nå at udføre en større foropgave. Se i stedet punktet “Check-in”. 

Mærker: Da vi trækker tilmeldingsfristen så længe som overhovedet muligt, og da konceptet er nyt og vi derfor har meget svært ved at vurdere antallet af deltagere, vil der gå noget tid efter deltagelsen til at I modtager mærker med posten. Vi bestræber os på at få dem afsted så hurtigt som overhovedet muligt!

Check-in: Vi har skippet foropgaven og har i stedet 2 niveauer af check-in forud for afholdelsen. “Check-in – Early” skal ske senest ved sidste tilmelding. Derudover skal alle patruljer checke in via den endelige check-in formular, senest lørdag d. 24. april kl. 09.15. Læs mere om check-in her.

Konkurrenceperioden: Vi skyder arrangementet i gang live kl. 09.30. Arrangementet er afsluttet søndag d. 25. april kl. 12.00. Forvent hernæst at afsætte lidt tid til oprydning. 

Kåring af vinder: Da vi forventer mange deltagere, vil pointgivningen trække ud. Vi forventer derfor også, at vi ikke er klar med et resultat allerede til afslutningen søndag. Kåringen af vinderne samt de øvrige placeringer, vil vi derfor præsentere live på Facebook en af de kommende dage efter afholdelsen. Mere info følger så snart vi kender til det. 

Program: Se programmet her.

Materialer: Se materialeliste. Materialerne skal benyttes i løbet af afholdelsen. Oplever I at der er materialer I ikke får brug for, vil det formentligt skyldes at I ikke når til den post, hvor materialet skulle være brugt. Vi bestræber os på, at flest mulige af materialerne kan findes i de fleste spejderhytter og besidder I materialer, som minder om dem på listen, så kan I formentligt benytte dem i stedet. 

Deltagerbrev: Senest d. 1/4 kan I tilgå deltagerbrev til arrangementet direkte her.

Juniorpatrulje – Lederhjælp: Som juniorpatrulje må man forvente at skulle have lederhjælp til de tekniske ting. Det er dog naturligvis ikke ledere som skal løse opgaverne, hvilket vi forventer at i respekterer. Måske juniorerne dog skal have en hånd til aftensmaden. 

Betaling: Når man logger ind i tilmeldingen, kan betaling ske via gruppen eller dankort – har tilmelder ikke et login, kan der kun betales med dankort. Betalingen dækker udelukkende deltagelse i arrangementet, herunder mærker til patruljens deltagere. Indkøb af materialer og forplejning står I selv for i gruppen. 

Pointgivning: Det vil være muligt at downloade de samlede pointoversigter efter afholdelsen

Præmier: Vi har fået sponsoreret flotte præmier til de bedst placerede patruljer. Se mere her.

Regler: De gældende regler kan I se her. Det er patruljens ansvar at gennemlæse regler, og at patruljen matcher den valgte aldersgruppe. Der VIL ske kontrol af patruljernes klassetrin, således at vi sikrer os, at deltagelse sker i den rette aldersgruppe. 

Patruljenumre: Patruljen vil modtage et patruljenummer. Patruljenummeret skal benyttes i forbindelse med alle afleveringer af besvarelser. Det vil efter sidste tilmeldingsfrist være muligt at finde en tilmeldingsoversigt. Info om adgang hertil kommer i deltagerbrevet. 

Tilmelding: Tilmelding vil foregå her fra siden samt fra Spejdernet.dk. Tilmeldingen åbner 1. Februar 2020. Se mere på tilmeldingssiden. Vi har trukken fristen helt indtil søndagen inden arrangementet. Til gengæld lukker tilmeldingen også der og eftertilmelding vil derfor ikke være muligt. Respekter derfor fristen. 

Det er muligt at downloade en tilmeldingsblanket til uddeling i grupperne. I skal foretage egne rettelser deri før I udleverer den. 

Forplejning: I materialelisten vil det fremgå hvad I skal købe til fremstilling af aftensmad lørdag aften. Øvrig forplejning sørger I selv for, og det blander vi os derfor ikke i.