Info til ledere og hjælpere

Tak! Var det ikke for jer ville et arrangement som DM i Spejder ikke kunne lade sig gøre. 

Check in

Information vil tilgå

Generelt om jeres hjælperolle

Vi vil i forbindelse med finaleafholdelsen gøre hvad vi kan for at det ikke kun er patruljerne som får en god weekend. Vi ved af egne erfaringer at noget af det vigtigste man som deltagende leder på en weekend som denne ønsker, er at man føler sig til gavn. Nu er weekenden alligevel afsat, så kan man lige så godt være alt det til hjælp man kan. 

Der vil være mange ledere som vi skal forsøge at aktiverer på fornuftig vis i en helt weekend. Der vil blive en lang række opgaver vi skal bruge jeres hjælp til. Vi håber derfor at i alle er frisk på at give en hånd med. For at få tingene til at hænge bedst sammen vil i ved ind check blive tildelt jeres primære opgaver som i skal hjælpe med i løbet af weekenden. I perioder hvor i ikke er tildelt opgaver melder i ind i administrationsområdet, som vi vil opsætte på Stensgården. Der vil løbende blive behov for ekstra hjælp rundt omkring, og der vil opstå små ad hoc opgaver som skal løses. I perioder hvor vi ingen opgaver har til jer er i meget velkomne til blot at hygge jer med hinanden – Det vil der nemlig også blive god tid til. 

Vi vil da tage fat i jer når en opgave opstår.

Områder vi skal bruge hjælp til gælder f.eks.:

  • Køkkenopgaver. Især madlavning til alle jer ledere
  • Rengøringsopgaver. Både på Stensgården og på lejrtoiletterne.
  • Postmandskab. Der vil altid være en aktivitetsansvarlig, men i vil blive benyttet som postansvarlige efter instruktion. Den aktivitetsansvarlige (Også kaldet zoneansvarlige på weekenden) vil være kontaktperson i forbindelse med zonen.
  • Opsætning af aktiviteter
  • Førstehjælpsberedskab
  • Kontrol af lejrpladsområder
  • Med mere.

Ved tilmelding vil det være muligt at markerer jeres særlige ønsker for jeres primære hjælpeområde. Vi kan ikke garantere at kunne klare alle ønsker.

Overnatning og forplejning

Vi anbefaler alle ledere og hjælpere at medbringe telt til overnatning. Skulle man af forskellige årsager være mere interesseret i en seng finder vi ud af det. Vi har dog ikke sengepladser til alle hvorved teltet anbefales.

Vi vil sørge for nok at spise i løbet af weekenden og diverse drikkevarer vil også være tilgængelige igennem hele weekenden. 

I perioder vil mange af jer være en del af aktiviteter som strækker sig henover måltider. Vi skal nok sikre os at i alle får noget at spise 🙂

Alkohol og rygning

Det vil ikke være tilladt for nogen at indtage alkohol på noget tidspunkt i løbet af konkurrenceperioden. Der skal tages hensyn til spejderne i forbindelse med rygning og rygning bør derfor kun ske på de opsatte rygeområder.