Wildcardopgave

Inden deltagelse på finalen skal der udarbejdes en opgave. MEN til DM i 2021 har vi gentænkt opgaven. Dette betyder at opgaven allerede fra efteråret 2020 vil være tilgængelig. Opgaven kan give et Wildcard til mulighed for tilmelding til DM i Spejder finalen helt uden krav om kvalificering via en indledende runde. ALLE kan være med, uanset om i havde tænkt jer at deltage i en indledende runde eller ej.

Wildcard opgaven går ikke i stedet for foropgaven til kvalifikationen. Der er tale om en foropgave til finalen, men alle patruljer har mulighed for at forberede en hjemme i gruppen og derved måske sikre sig en sikker vej til finalearrangementet.

Der gives totalt 3 Wildcards til de 3 bedste løsninger.

Så snart opgaven er tilgængelig vil den kunne findes her.

Wildcard opgaven skal indsendes til os senest d. 1/3-2021. Vi informere om vinderne inden de indledende runder afholdes.

Når i ikke at sende Wildcard opgaven til os senest d. 1/3-2021 og kvalificerer i jer senere til finalen, da skal opgaven løses inden finalen. Får i ikke gjort det går i glip af pointene for jeres besvarelse.

OBS: Da juniorer ikke kan kvalificerer sig til finalen, er disse velkomne til at udfører opgaven, MEN de kan ikke modtage et Wildcard for besvarelsen. Vi differentiere desuden heller ikke vores vurdering baseret om der er tale om en Storspejder eller seniorpatrulje.

Som lidt inspiration til hvad sådan en opgave kunne være, så kan i se lidt besvarelser på foropgaven til finalen i 2018 lige her.