Indledende runder

Det er til de indledende runder det hele starter (også kaldet kvalifikationerne). De indledende runder afholdes rundt på danske Spejdercentre og det er spejdercentrene som selv afholder arrangementerne. Arrangementerne er delt udover hele landet, så der er med sikkerhed en afholdelse ret tæt på dig.

Programmet som afholdes er planlagt af en arbejdsgruppe under KFUM-Spejderne. På denne måde sikre vi at det er stort set det samme program alle deltager i og det derved også er på samme basis kvalifikation til finalen sker.

Til kvalifikationen er der fokus på at alle skal kunne være med. Alle skal have en god oplevelse, uanset om man er kommet for at vinde eller for at have det sjovt. Programmer er en bred palet af spejderfærdigheder kombineret med nye aktiviteter i formentlig ikke har set før.

Med kvalifikationerne ønsker vi at give flest mulige spejdere bedst mulige oplevelser. Vi ønsker at spejderne oplever det store fællesskab vi alle er en del af og vi giver samtidigt mulighed for at kunne kvalificere sig til det store finalearrangement, hvor niveauet og hastigheden bliver skruet en tand op.

I kan i menuen her læse alt i behøver at vide for at deltage i en af de mange indledende runder, som afholdes rundt i landet.

Vi håber at se jer alle sammen. I vil ikke fortryde!