Tilmelding

Tilmeldingen åbner cirka 1/2 2020.

Så snart tilmeldingen er åben vil i kunne tilgå den her under. I bedes være opmærksomme på tilmeldingsfristerne. De afholdende centre får de bedste forudsætninger for vellykkede arrangementer såfremt i overholder tilmeldingsfristerne. Tilmeldingsfristerne kan ses under den enkelte afholdelse.

Husk at det er en leder fra enheden som er ansvarlig for patruljens tilmelding og at patruljen tilmeldes den rette konkurrence i henhold til reglerne.

Efter tilmeldingen er foretaget vil du modtage en bekræftelse. Alt praktisk information som ellers er nødvendig at have inden kvalifikationen kan findes her på siden. I modtager derfor ikke yderligere deltagerbreve. 

I vil kunne tilgå tilmeldingen herunder så snart den åbner. Tilmelding foregår via medlemsservice og betaling kan ske med både Dankort og fakturabetaling (kun for KFUM-spejdere)

Vi vil igen til DM i 2020 udarbejde en tilmeldingseddel i kan benytte hjemme i gruppen. Denne vil kunne findes her på siden i starten af 2020.

Har du udfordringer i forbindelse med tilmeldingen er du meget velkommen til at kontakte os. 

Finaletilmelding

For de som kvalificerer sig til finalen, skal en ny tilmelding foretages. I forbindelse med tilmeldingen skal i benytte jeres unikke patruljenummer i har fået i forbindelse med den kvalifikation i har deltaget på. Husk at i ikke må foretage udskiftninger i patruljen som flytter jer over i en anden enhed.

Finaletilmeldingen vil du kunne tilgå herunder umiddelbart efter at de sidste kvalifikationer er blevet afholdt.

Finaletilmelding

 

Vi glæder os til at se jer rundt i landet!